FAQ

Biztonságos a vásárlás az uni-maxon?

Ne aggódjon az uni-maxon végzett vásárlás miatt!

Biztonságos lebonyolítását az APEK szervezet garantálja, amely minden évben ellenőrzi, hogy be van-e tartva vásárlóinkkal szembeni minden jog és kötelesség, és ügyel arra, hogy oldalaink tartalma  megfeleljen a  jogszabályoknak. Ezen kívül a vásárlás minőségét is teszteli.

Az „APEK Certifikovaný obchod” jelzés bizalmuk tanúsítványa, amelyet a szervezet 1999 óta bocsát ki.

Mint minden évben, az idén is sikeresen eleget tettünk minden feltételnek, és a biztonságos vásárlást garantáló APEK tanúsítvánnyal büszkélkedhetünk.

Mikor kapom kézhez az árut?

Igyekszünk, hogy árunk minél hamarabb megörvendeztethesse Önt. A szokásos szállítási  határidő belföldön 2, határon túli szállítás esetén 3–5 munkanap a fizetés feldolgozását követően.

Gondosan figyeljük és értékeljük raktárkészletünket, és úgy alakítjuk, hogy mindig minden a rendelkezésére álljon. Ennek ellenére sajnos szállítóink nem mindig tudják az árut a kívánt időben és a megfelelő mennyiségben leszállítani raktárainkba.

Rendszerünk úgy van beállítva, hogy a megrendelés során azonnal  tájékoztassa Önt az egyes áruk elérhetőségéről, vagy azok várható szállítási határidejéről. Ezek az adatok minden áruhoz rendelkezésére állnak.

Mik a szállítási lehetőségek?

Az árut személyesen is átveheti, vagy leszállítjuk Önnek.

A csomag súlyától vagy terjedelmétől függően automatikusan felajánljuk Önnek a lehetséges átadási/szállítási módokat. Az áru leszállítását elsősorban  távolabbi vásárlóinknak ajánljuk – ez az egyre sűrűbb forgalomra való tekintettel az idő és költségek szempontjából egyaránt megtakarítást jelent.

Személyes átvétel esetén válasszon megfelelő méretű és teherbírású kocsit.

Az áru leszállítása esetén több szállító szolgáltatása közül választhat. A lehetőségek közé tartozik a Cseh posta, PPL és a Multimex.

A Cseh posta 30 kg tömegig szállít, a PPL vállalat azonos áron kínálja szolgáltatásait 50 kg tömeghatárig. Mindkét cég feltétele, hogy az árut egy standard méretű csomagba csomagolja (a három oldal méretének összege nem haladhatja meg a 200 cm-t). Amennyiben  megrendelése nem szabványos méretű vagy szabálytalan alakú termékeket tartalmaz, a Multimex vállalat szolgáltatásait ajánlunk.

Hogyan fizethetek biztonságosan az áruért?

Az áru kifizetésére javaslunk néhány biztonságos módszert.

Utánvét

Az áru ellenértékét a szállítónak fizesse meg készpénzben, az áru átvétele során. Figyelem! Kivételes esetekben, bizonyos termékeknél előfordulhat, hogy előleget kérünk.

Banki átutalás

A megrendelés feldolgozása után, általában négy munkanapon belül e-mailt küldünk az előleg számlával. Az előleg számlán megtalálja a  bankszámlaszámot  és a fizetés azonosítószámát is. Az árut a pénz beérkezése után küldjük meg a címére.

PayPal

A PayPal egy internetes fizetőrendszer. Lehetővé teszi az átutalást olyan számlák között, amelyek e-mail címekkel vannak azonosítva. A megrendelt árut a pénz beérkezése után küldjük ki.

On-line átutalás bankkártyával

Ehhez a lehetőséghez rendelkeznie kell olyan VISA, Maestro vagy MasterCard bankkártyával, amellyel interneten keresztül is tud fizetni. A fizetés teljesen biztonságos, a GP Webpay biztonságos 3D secure rendszerét használjuk. Az árut az átutalása feldolgozása utána adjuk fel a címére, általában a következő munkanapon.