Műhely, ház és kerti felszerelések.
Kosár Kosár Ft ÁFA nélkül
Ft ÁFA-val
Bejelentkezés Bejelentkezés Regisztráció Regisztráció  

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Česká republikaSlovenská republikaPolskoRumunskoSlovinskoNěmeckoVelká Británie

Megrendelés

06 1 766 4599 Vagy felhívjuk Önt: Adja meg a számát
Megrendelés
 

Újdonságok e-mailen

 

uni-max számokban

4 331 termékek
3 733 raktáron lévő termékek
177 054 raktáron elérhető termékek darabszáma
112 ügyfél vásárol most
1642 akciós termék
akciók egészen 93%
utolsó frissítés
23.1.2017 19:54:24

e-shop: on-line
 

Fizetési feltételek és módok

Az áruszállítás zökkenőmentes lebonyolításához egy egész sor készpénzes, vagy átutalásos fizetési módot is ajánlunk a kiválasztott áru ellenértékének kifizetésére.

Az áruszállítások nagy része utánvéttel történik – azonban ha az árut nem kívánja készpénzzel kifizetni (például a megrendelés jelentős értéke miatt), akkor a fizetéshez más módokat is ajánlunk: on-line átutalás az eBank közvetítésével, pro-forma számla alapján előrefizetés, áruátvétel utáni fizetés számla alapján (csak kiválasztott vevők esetében) stb.

Az internetes üzletünk elfogadja a bankkártyás fizetéseket is - de ezt a fizetési módot csak az on-line vásárlások esetén javasoljuk, mivel az árukiadó raktárainkban nincsen mód a bankkártyás fizetésre - és a személyes áruátvétel esetében a bankkártyás fizetési mód csak feleslegesen megbonyolítja az árukiadást.

Tipp:Rendkívüli helyzetekben - például a pénzügyi év lezárása előtt - amikor jelentős az érdeklődés az adóalappól azonnal leírható áruk iránt, de amikor a rendkívüli érdeklődés miatt a kért áru az adott pillanatban nem elérhető a raktárunkban, ajánljuk, hogy pro-forma számla alapján előre fizesse ki az árut, mivel azoknál a vállalkozóknál, akik egyszerűsített könyvelést vezetnek, nem az áruátvétel időpontja, hanem az áru ellenértékének a kifizetése az az időpont, amikor az árut a könyvelésben vásárlásként lehet bejegyezni. Az áruszállítás a lehető legrövidebb időn belül meg fog történni.