Műhely, ház és kerti felszerelések.
Kosár Kosár Ft ÁFA nélkül
Ft ÁFA-val
Bejelentkezés Bejelentkezés Regisztráció Regisztráció  

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Česká republikaSlovenská republikaPolskoRumunskoSlovinskoNěmeckoVelká Británie

Megrendelés

06 1 766 4599 Vagy felhívjuk Önt: Adja meg a számát
Megrendelés
 

Újdonságok e-mailen

 

uni-max számokban

4 331 termékek
3 733 raktáron lévő termékek
177 058 raktáron elérhető termékek darabszáma
117 ügyfél vásárol most
1642 akciós termék
akciók egészen 93%
utolsó frissítés
23.1.2017 19:48:23

e-shop: on-line
 

Fogyasztói információk - magánszemélyek

Az általunk kínált termékek karaktere miatt a vevőink általában nem magánszemélyek, hanem profi szakemberek, kisvállalkozók, vagy cégek. Ennek ellenére mi gondoltunk az első csoportra is , ezért az alábbiakban feltüntetjük a törvényi előírások szerinti információkat:

FIGYELMEZTETÉS! A következő információk csak a magánvásárlókra vonatkoznak (nem a céges vagy egyéni vállalkozó vásárlókra).

Az eladó, az adásvételi szerződés megkötése, vagy a vevő rendelésének a megküldése előtt a jelen webáruházban a Kereskedelmi Törvénykönyv 1811., 1820. és az 1826. §-a szerinti információkat bocsátja a vevő rendelkezésre. Továbbiakban még a következő információkat is rendelkezésre bocsátja:

1) Az áruhibából eredő jogokat, és ezen jogok érvényesítését. Ezek az adatok a Garancia, reklamáció és szerviz lapon, az Áruhiba felelősség hivatkozásnál találhatók meg.

2) Adatok a szerződéstől való elállásról, valamint a kapcsolódó feltételekről. Az eladó ezeket az információkat a Kereskedelmi Törvénykönyv 1820. §, 1. pont f), g) és h), valamint a 2. és 3. pont rendelkezései alapján mintaként közli, amely tartalmazza a szerződéstől való elállás adatait, a 363/2013 Tv. Kormányrendelet értelmében. Ezek, a fogyasztók részére kidolgozott adatok a Garancia, reklamáció és szerviz lapon,a Tájékoztatás a szerződéstől való elállásról hivatkozásnál találhatók meg.
3) Az eladó továbbá a következő adatokat bocsátja rendelkezésre:

  1. a megkötött adásvételi szerződést az eladó tárolja, és lehetővé teszi a vevőnek a szerződéshez való hozzáférést,
  2. az adásvételi szerződést azon a nyelven lehet megkötni, amely nyelvi változatot a vevő a webáruházban történő vásárláshoz használt
  3. az adásvételi szerződés megkötéséhez végrehajtott egyes technikai lépések: A kiválasztott áru kosárba helyezése (adásvételi szerződés ajánlattétel), a megrendelés elküldése, webáruház e-mailen történő jóváhagyása (adásvételi szerződés megkötése)
  4. a vásárlási adatok megküldése során elkövetett hibákat a webáruház ügyfél szekciójában lehet kijavítani, illetve a hibák javítását a webáruház ügyfélszolgálatát felhívva is ki lehet javítatni

4) A vevő, a még ki nem kézbesített áru rendelését (adásvételi szerződés ajánlattételét) stornózhatja. Ehhez bármilyen eszközt igénybe vehet, amit az eladó alkalmaz a rendszerében, pl.
  • e-mail megküldésével, az univerzális cím használatávalobchod@khnet.cz
  • telefonon, az univerzális telefonszám felhívásával: 266 190 190
  • fax küldésével: 266 190 100
  • írásban, levél megküldésével (bármelyik fiók címére)
  • szóban az úžicei központban
5) Minden árukiszállításhoz dokumentációkat mellékelünk: számlát, a vevő jogait tartalmazó tájékoztatót,garanciára vonatkozó információt (vagy áruhibára vonatkozó információt), használati útmutatót, egy példányta megkötött adásvételi szerződésből,és reklamációs nyomtatványt.
FIGYELEM! A magánvásárlónak kiállított számlán ki van emelve a következő: „A vevő kijelenti, hogy az árut nem vállalkozási célból vásárolta meg. Ezt a számlát nem lehet adóbizonylatként felhasználni.”
A webáruházban feltüntetett árak a vásárlás pillanatában érvényes árak.

6) A vevői panaszok és reklamációk rendezésével (a bíróság kihagyásával kapcsolatos rendezés módjaival és feltételeivel) a Reklamációs eljárás lap, és a Reklamáció rendezése hivatkozás foglalkozik. A vásárló a panaszaival az állami felügyeleti szervhez is fordulhat Česká obchodní inspekce (Cseh Kereskedelmi Felügyelet), székhely: Štěpánská 567/15, 120 00 Prága 2, cégszám: 00020869, honlap: www.coi.cz. Az adásvételi szerződésből eredő viták peren kívüli rendezésére illetékes szerv.