A gumiabroncs a jármű egyik legfontosabb eleme, és az állapotától függ a futáskényelem és a biztonság. Nem véletlenül nevezik fekete aranynak az autó-motor sportban, mivel épp a gumiabroncsok miatt nyernek vagy veszítenek versenyeket. Többet

Kerékszerelő 533 AUTOMATICA gumiabroncsok mindenképp nagyon fontosak, ezért a boltunkban nagy teret szentelünk a járműveink gumiabroncsaival foglalkozó cégeknek.

A gumiszerviz működése elképzelhetetlen kerékszerelő és kiegyensúlyozó nélkül. A kerékszerelőket félautomata vagy teljesen automata kivitelben kínáljuk. Ez egy robusztus szerkezet, amely gondtalan üzemet biztosít. A jobban felszerelt változatokhoz tartozik a kerékemelő, amely segít felemelni kereket a szerelőnek a kerékszerelőgépre, vagy a roller, amely az alacsony profilú kemény oldalfalú abroncsok fel- és lehúzását segíti, amelyet egyébként csak rendkívül nehézkesen, vagy egyáltalán nem lehetne felszerelni a felnire.

 

A felszerelés előtt a gumiabroncsokkal szerelt kerekeket megfelelően ki is kell egyensúlyozni správně,https://www.uni-max.com/fotocache/dt_small/C322D_030_psd.jpg, és ehhez szolgálnak a kerékkiegyensúlyozóink. Rendkívül pontos és korszerű gépekről van szó, amelyek a méréshez pontos piezoelektronikus érzékelőket vagy egyenesen lézeres mérést használnak. Emellett a kiegyensúlyozáshoz a gépre felhelyezhető felni átmérők tartománya is elég nagy. Minden automata kiegyensúlyozó áttekinthető, bármilyen fényviszonyok mellett gyorsan olvasható kijelzővel rendelkezik.
 

Azért, hogy a kerekek a kerékszerelőre és a kiegyensúlyozóra kerüljenek, először le kell szerelni a felnit, majd a gumicsere után ismét vissza kell szerelni. A gumiszerviz ezeket a le- és felszereléseket az ütvecsavarozóval végzi. Az uni-max kínálatában a pneumatikus és elektromos hajtású ütvecsavarozók széles palettájából választhat 310 Nm-től 2 400 Nm meghúzónyomatékig. A gumiszervizek számára rendelkezésre állnak az egész műszakban folyamatosan használható professzionális ütvecsavarozók, de a garázsukban kereket cserélők is választják a gyors és egyszerű kerékcsavar lazítást.


Azért, hogy a gumiabroncsok jól és a legtovább szolgáljanak, oda kell rájuk figyelni az idény alatt is, és rendszeresen ellenőrizni kell a légnyomást és a mintázat mélységét. Erre a célra hoztuk létre azt a részleget, ahol számos digitális nyomásmérő vagy digitális gumiabroncs profilmélység mérő között válogathat.

A gumiszervizek további felszereléséhez tartoznak a motor gumicentírozó, gumijavító készletek és különféle tartozékok.


Kiválasztott termékek