A gumiabroncs az egyik legfontosabb alkatrésze a járműnek, amelynek az állapotától nagy mértékben függ a biztonságos vezetés. A motorsportban a gumiabroncsot „fekete aranyként” is emlegetik, mivel gyakran a helyesen megválasztott gumiabroncs aranyérmet jelenthet a versenyben. Többet

Kerékszerelő 533 AUTOMATICA gumiabroncsot nem szabad elhanyagolni, ezért jelentős területet biztosítottunk az internetes áruházunkban a gumiabroncsok szerelésének és ápolásának.

A gumiszerviz elképzelhetetlen megfelelő kerékszerelő és kerékkiegyensúlyozó gép nélkül. A kínálatunkban megtalálhatók a félautomata és a teljesen automatikus kerékszerelők is.  Ezek olyan robusztus berendezések, amelyekkel biztonságosan lehet szerelni a kerekeket.  A jobban felszerelt berendezésekhez kerékemelő is tartozik, amellyel a kereket kényelmesen fel lehet emelni a kerékszerelő asztalra. A keskeny profilú gumiabroncsokhoz pedig olyan kiegészítőkre van szükség, amelyekkel végre lehet hajtani a gumi le- és felszerelését (ami a hagyományos szerszámokkal nem oldható meg).  

A kerekeket a járműre való felszerelés előtt még ki kell egyensúlyozni.https://www.uni-max.com/fotocache/dt_small/C322D_030_psd.jpg  Ehhez a munkához kínáljuk a kerékkiegyensúlyozó gépeinket. Ezek modern és nagyon pontos gépek, amelyek a méréshez  piezoelektromos érzékelőket vagy éppen lézert használnak. A járművek sokfélesége miatt a gumiabroncsok mérete is különböző. Az automatikus kerékkiegyensúlyozó gépeinken jól áttekinthető kijelző található, amelyen minden adat tökéletesen olvasható.

A kerekeket valamivel le kell szerelni a járműről (illetve majd vissza is kell szerelni).  A  gumiszervizekben a kerékcsavarokat és kerékanyákat ütvecsavarozóval oldják meg és huzzák meg.  . Az uni-max internetes áruházában széles választékot kínálunk a különböző (pneumatikus és elektromos) ütvecsavarozókból,  310 és 2400 Nm közti forgatónyomatékkal. Az ütvecsavarozó választékunk kínálatában megtalálhatók a profi ütvecsavarozók, amelyekkel a gumiszervizekben reggeltől estig egyfolytában lehet dolgozni, illetve az otthoni használatra készült gépek is (például ha Ön kényelmesen szeretne a garázsában kereket szerelni).

A gumiabroncs a felszerelés után is igényli a rendszeres ápolást és ellenőrzést. Nem szabad elhanyagolni a gumiabroncs nyomásának valamint a mintázat mélységének az ellenőrzését. Ezekre is kínálunk megoldást: válasszon a digitális nyomásmérőink vagy a mintázat mélységmérőink közül!

 A gumiszervizeknek további eszközöket is kínálunk a mindennapi munkához: például motorkerékpár kerékközpontosítót,  gumijavító készleteket és még sok más hasznos eszközt és kiegészítőt a javításhoz, szereléshez, vagy ápoláshoz. 


Kiválasztott termékek