A két vagy három anyagdarab összekötésének gyakori módszere a hőkötés - rendszerint forrasztásnak nevezett eljárás. Többet

Nemcsak számos hegesztési típus, hanem sokféle hegesztő készülék - hegesztőgép is létezik. Ezen a részlegen megtalálhatók a különböző anyagok hegesztésére, illetve a hegesztési módszerek típusaihoz szolgáló hegesztőgépek.

Hegesztőgép MIG 190 KombiKözismert, és az utóbbi időben rendkívül kedvelt fémhegesztési módszer a védőgázas ívhegesztés (MIG/MAG). A hegesztés körüli védőgázt inert gázok alkotják, vagy ellenkezőleg olyan gázok, amelyek az ömledékkel lépnek reakcióba, és befolyásolják a varrat paramétereit. Ez a hegesztési módszer bármilyen helyzetben alkalmas a hegesztésre, tehát alulról felfelé is. A hegesztő ív a védőgáznak köszönhetően könnyebben gyullad és stabil. Az általunk kínált MIG/MAG hegesztőgépek tömör vagy kiegészítő hozaganyagot tartalmazó üreges elektródákkal hegesztenek.

Inverteres védőgázas hegesztő GIS 200A védőgáz nélküli hegesztéshez kiváló inverteres hegesztőgépeket kínálunk, amelyeknél a szokásos transzformátoros hegesztőgépekkel ellentétben folyamatosan ellenőrizhető a hegesztőáram. A hegesztőáram minden esetben stabil, így a minimális változásával nem befolyásolja a hegesztés minőségét. Ezen kívül a trafós hegesztőgéppel szembeni alacsony tömege szintén előny. Az inverteres hegesztők is fel vannak szerelve a hideg elektróda könnyebb begyújtásának funkciójával.

Műanyag hegesztőgép LIGHT szabályozóvalA műanyagok hegesztésére és vágásra alakítottuk ki a műanyag hegesztési részleget. A részlegen megtalálhatók a nagyteljesítményű és szabályozható hegesztőgépek, valamint tartozékként a hegesztő kapcsok is. Rendelkezésre áll az ún. forró kés is a műanyagok könnyű és pontos vágására.

Derékszög hegesztősatu 60/36A hegesztő szerszámok között a hagyományos lánghegesztés számos készlete, a különböző satuk és a pontos hegesztési helyzet rögzítésére szolgáló szögvasak is megtalálhatók. Választhatja a fényre sötétedő hegesztőpajzsot, amely óvja a szemet, és szabadon tartja mindkét kezét a munkához. A ponthegesztés iránt érdeklődők számára többcélú ponthegesztő berendezés is kapható.
 

Elektronikus ponthegesztő berendezés MULTI8 Hegesztő és vágókészlet UNI-MAX 4U Fényre sötétedő hegesztő pajzs HELMUT Mágneses szögvas 85 mm

Kiválasztott termékek