Két vagy több darabot gyakran kell oldhatatlan kötéssel egymáshoz rögzíteni, erre a legjobb technológia a gyakran alkalmazott hegesztés. Többet

A hegesztési technológiák különbözőek, ezért sokfajta hegesztő készülékkel is találkozunk. A jelen fejezetben bemutatjuk a különböző   hegesztőgép típusokat és a különböző hegesztési módokat.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban hegesztenek fém alkatrészeket MIG 190 Kombi hegesztőgép védőgázban, ez a védőgázas hegesztés (MIG/MAG). A védőgáz lehet semleges gáz (amely nincs hatással a megolvadt fémre) vagy olyan gáz is, amely kapcsolatba lép a megolvadt fémmel és befolyásolja a hegesztési varrat végleges paramétereit. Ezzel a hegesztési módszerrel bármilyen helyzetben lehet hegeszteni (akár fej felett is). A védőgáznak köszönhetően az ívet egyszerűbben lehet húzni, továbbá az ív stabilabb. Az általunk kínált MIG/MAG hegesztőgépekkel tömör drót elektródával vagy olvasztóanyagot tartalmazó drót elektródával is lehet hegeszteni.

GIS 200 inverteres hegesztő készülékA hagyományos ívhegesztéshez (védőgáz nélkül), inverteres hegesztőgépeket talál a kínálatunkban.  Ezeknek a gépeknek az előnye a hagyományos transzformátoros gépekkel szemben, a hegesztőáram stabilitása és folyamatos felügyelete. A hegesztőáram stabilitásának köszönhetően jobb minőségű lesz a varrat. Az inverteres gépek súlya jóval kisebb, mint a trafós hegesztőgépeké. Az inverteres gépekkel könnyebben lehet ívet húzni, akár hideg elektródával is.

LIGHT szabályozható műanyag ragasztó készülékA műanyagok hegesztéséhez és vágásához hoztuk létre a műanyag hegesztés szekciónkat. Itt megtalál minden szükséges készüléket és tartozékot a műanyagok hegesztéséhez és más jellegű megmunkálásához.  Ha vágni kívánja a műanyagokat, akkor vásároljon úgynevezett „forró kést” amellyel pontosan és kényelmesen vághatja a különböző műanyagokat.

A minőségi hegesztéshez különbözőDerékszögű szorító 60/36 kiegészítő tartozékokra is szüksége lesz: nálunk vásárolhat különböző szorítókat és szögmérőket, satukat és befogókat, a munkadarabok pontos beállításához és megbízható rögzítéséhez. A hegesztéshez automatikusan sötétedő hegesztőpajzsra is szüksége lesz még. A szem és az arc védelme különösen fontos az ívhegesztés során, miközben mindkét kezét a hegesztéshez használhatja. A ponthegesztési technológiához is megtalálja a kínálatunkban a megfelelő gépeket.

MULTI8 elektronikus ponthegesztő Hegesztő és vágókészlet UNI-MAX 4U HELMUT automata sötétedésű hegesztőpajzs Mágneses szögmérő, 85 mm

Kiválasztott termékek