Műhely, ház és kerti felszerelések.
Kosár Kosár Ft ÁFA nélkül
Ft ÁFA-val
Bejelentkezés Bejelentkezés Regisztráció Regisztráció  
Autótechnika Sűrített levegő Csiszolórend -szerek Famegmun-kálás Manipulációs technika Homokfúvás Fémmegmun -kálás Műhelyfelsze -relések
Autótechnika Sűrített levegő Csiszolórend -szerek Famegmun-kálás Manipulációs technika Homokfúvás Fémmegmun -kálás Műhelyfelsze -relések
Česká republikaSlovenská republikaPolskoRumunskoSlovinskoNěmeckoVelká Británie

Homokfúvás

Megrendelés

06 1 766 4599 Vagy felhívjuk Önt: Adja meg a számát
Megrendelés
 

Újdonságok e-mailen

 

TOP 10

 

uni-max számokban

4 333 termékek
3 622 raktáron lévő termékek
176 649 raktáron elérhető termékek darabszáma
58 ügyfél vásárol most
1643 akciós termék
akciók egészen 93%
utolsó frissítés
21.1.2017 22:38:23

e-shop: on-line
 

Termékek megjelenítéseTermékek megjelenítéseKiegészítők

A homokszóró kabinok lehetővé teszik a különböző alkatrészek por okozta kockázatok nélküli homokszórását a munkahelyen. A koptató anyagok megválasztása nincs olyan szigorú egészségügyi előírásokhoz kötve, mint a nyitott rendszereknél. A koptató anyag pedig száraz marad. 

A homokszórás hatékonysága (a levegő nyomása és mennyisége mellett), függ a koptató anyag minőségétől is. Mindenekelőtt a homokszóró szekrényekben alkalmazott koptató anyagoknál nagyon fontos, hogy a szemcsék élei kopásállók legyenek. Ezért ajánljuk az általunk szállított szintetikus koptató anyagokat, különböző szemcseméretekben. P220,  P90, P60, P40 50 kg-os zsákokban és 1 kg-os műanyag palackokban.

A homokfúvást ott lehet kiválóan alkalmazni, ahol a felület bonyolult alakja más tisztítási módot - például kefélést - nem tesz lehetővé. 
Nyers / homokfúvott alumínium lemez - az anyagok szállításkor és tároláskor gyakran megsérülnek - homokfúvással hatékony felülettisztítást lehet elérni, sőt érdekes és dekoratív effektusokat is létre lehet hozni. 
Homokfúvott / rozsdás acél - a részleteket is feltáró képen jól látható a homokfúvás előnye - a keféléssel szemben a homokfúváskor a rozsda az egész felületről, és a mélyedésekből is egyenletesen eltávolítható!

 
Termékek megjelenítéseTermékek megjelenítése