Kategória

Kiegészítők

A homokszóró kabinok lehetővé teszik a különböző alkatrészek por okozta kockázatok nélküli homokszórását a munkahelyen. A koptató anyagok megválasztása nincs olyan szigorú egészségügyi előírásokhoz kötve, mint a nyitott rendszereknél. A koptató anyag pedig száraz marad.  Többet

A homokszórás hatékonysága (a levegő nyomása és mennyisége mellett), függ a koptató anyag minőségétől is. Mindenekelőtt a homokszóró szekrényekben alkalmazott koptató anyagoknál nagyon fontos, hogy a szemcsék élei kopásállók legyenek. Ezért ajánljuk az általunk szállított szintetikus koptató anyagokat, különböző szemcseméretekben. P220,  P90, P60, P40 50 kg-os zsákokban és 1 kg-os műanyag palackokban.

 

A homokfúvást ott lehet kiválóan alkalmazni, ahol a felület bonyolult alakja más tisztítási módot - például kefélést - nem tesz lehetővé.

Nyers / homokfúvott alumínium lemez - az anyagok szállításkor és tároláskor gyakran megsérülnek - homokfúvással hatékony felülettisztítást lehet elérni, sőt érdekes és dekoratív effektusokat is létre lehet hozni.

Homokfúvott / rozsdás acél - a részleteket is feltáró képen jól látható a homokfúvás előnye - a keféléssel szemben a homokfúváskor a rozsda az egész felületről, és a mélyedésekből is egyenletesen eltávolítható!


Kiválasztott termékek