+420 246 066 136 / H-P 7:30 - 16:00
0
0 Ft ÁFA-val 0 Ft ÁFA nélkül

Szállítás a Cseh Köztársaságon belül

Cseh Posta

A 19,90 kg súlyú szállítmányokat általában a Czech Post küldi. Az ár a Cseh Köztársaságban 120 CZK-tól kezdődik, áfa nélkül. A Cseh Posta által küldött áruknak egy csomagolásban kell lenniük, nem haladhatják meg a 210 cm-es méretet (mindhárom oldal összege), a leghosszabb oldal hossza nem haladhatja meg a 120 cm-t. A szállítási összeget az árukhoz mellékelt összesítő számla tartalmazza. Abban az esetben, ha megrendelése nem szabványos termékeket tartalmaz, amelyeket a Cseh Posta a mennyiség vagy szabálytalan forma miatt nem tud majd elküldeni, akkor megállapodunk Önnel egy alternatív feladás módjáról.

PPL - csomagküldő szolgáltatás

Alternatív megoldásként kiválaszthatja a PPL szállítmányozó cég szolgáltatásait, amelyek akár 49,5 kg súlyú szállítmányt is hoznak Önnek. Csehországban 86 CZK áron küldünk szállítmányt áfa nélkül. A PPL által küldött árukat egy téglalap alakú csomagolásba kell csomagolni, a leghosszabb oldal hossza legfeljebb 120 cm lehet. Abban az esetben, ha megrendelése nem szabványos termékeket tartalmaz, amelyeket a volumen vagy a szabálytalan forma miatt nem lehet majd elküldeni a vállalatnak. PPL, akkor egyeztetünk Önnel a feladás alternatív módjáról.

DHL

Nagyobb szállítmányokat, amelyeket a fenti szállítmányozók nem tudnak elküldeni, a DHL raklapszolgálat küldheti el. Ettől a kivételtől eltekintve ezzel a szolgáltatással gyakorlatilag mindent el lehet érni. Az egyedi csomag nem haladhatja meg a 2 x 2 x 3 m méretet (szélesség x magasság x hosszúság). Az árat a megrendelés összsúlya és mennyisége határozza meg.

Multimex

Ez a begyűjtési szolgáltatás bármit képes szállítani. Kínálatunkban nem talál olyan terméket, amely problémát jelentene a Multimex szállítására (pl. Kétoszlopos parkolóemelő, amely csomagolt állapotban több mint 4 m hosszú). Az árat a megrendelés összsúlya és mennyisége határozza meg.


Az expedíciót előre értesítjük telefonon vagy e-mailben. A rendelési folyamat során, a fizetés és a szállítás kiválasztásának szakaszában az e-bolt felajánlja az ügyfeleknek a szállítás árát - ez a teljes súlytól és a mennyiségtől függ. Ezután a szállítást a megrendelt áruk megrendelése tartalmazza.

 

Akciós ajánlatok

A sütiket azért használjuk, hogy a leheto legjobb vásárlási élményt nyújtsuk az oldalainkon. A jelen honlap használatának folytatásával engedélyezi a sütifájlok használatát. Tudjon meg többet