06 1 766 4599 / H-P 8:00 - 17:00
0
0 Ft ÁFA-val 0 Ft ÁFA nélkül

Szállítás Lengyelországon belül

Szállítás Lengyelországon belül

A Lengyelországon belüli szállításokhoz a következő fuvarozók szolgáltatásait vesszük igénybe:

  • GLS - azokat a csomagokat szállítja ki, amelyeknek a tömege nem haladja meg az 40 kg-t. Feltétel, hogy a csomag legyen tégla alakú, amelynek a kerülete nem lehet 3 m-nél hosszabb (három él összege), illetve a leghosszabb él nem lehet 2 m-nél nagyobb. A szállítási határidő általában 2-5 munkanap.
  • PPL - 29,90 PLN átalánydíjért kiszállít minden olyan csomagot, amelynek a tömege  nem haladja meg a 30 kg-t. Feltétel, hogy a csomag legyen tégla alakú, amelynek a kerülete nem lehet 2,5 m-nél hosszabb (három él összege), illetve a leghosszabb él nem lehet 1,5 m-nél nagyobb. A fuvarozó utánvéttel nem szállít, így a terméket a pro-forma számla alapján előre ki kell fizetni. A szállítási határidő a fizetés feldolgozását követően 2-3 munkanap.
  • A MULITMEX spedition - minden olyan küldeményt kiszállít (tömeg korlátozása nélkül),  amelyeket  az egyéb fuvarozók már nem vállalnak.
 

Akciós ajánlatok

A sütiket azért használjuk, hogy a leheto legjobb vásárlási élményt nyújtsuk az oldalainkon. A jelen honlap használatának folytatásával engedélyezi a sütifájlok használatát. Tudjon meg többet