Műhely, ház és kerti felszerelések.
Kosár Kosár Ft ÁFA nélkül
Ft ÁFA-val
Bejelentkezés Bejelentkezés Regisztráció Regisztráció  
Autótechnika Sűrített levegő Csiszolórend -szerek Famegmun-kálás Manipulációs technika Homokfúvás Fémmegmun -kálás Műhelyfelsze -relések
Autótechnika Sűrített levegő Csiszolórend -szerek Famegmun-kálás Manipulációs technika Homokfúvás Fémmegmun -kálás Műhelyfelsze -relések
Česká republikaSlovenská republikaPolskoRumunskoSlovinskoNěmeckoVelká Británie

Famegmun-kálás

Megrendelés

06 1 766 4599 Vagy felhívjuk Önt: Adja meg a számát
Megrendelés
 

Újdonságok e-mailen

 

uni-max számokban

4 333 termékek
3 622 raktáron lévő termékek
176 640 raktáron elérhető termékek darabszáma
62 ügyfél vásárol most
1643 akciós termék
akciók egészen 93%
utolsó frissítés
21.1.2017 22:32:22

e-shop: on-line
 

Termékek megjelenítéseTermékek megjelenítéseSzáras marók

GAZDAG TERMÉKVÁLASZTÉK
A
LEGKEDVEZŐBB ÁRÉRTA HC marók minősége egyértelmű - ezért hároméves garanciával biztosítjuk a beruházása megtérülését.
A gyártóval való közvetlen kapcsolat következtében nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani Önnek - sok szerszám már kb. 200 Kč-ért megvásárolható.
Sok szerszámra érvényes a szervizprogramunk, amely lehetővé teszi, hogy az elkopott vagy megsérült szerszámokat nagyon kedvező áron újra lehessen cserélni (újat adunk - nem felújított szerszámot!).
Átszámoló tábla
A szerszámtest kialakítása olyan, hogy védve van visszacsapódás ellen - a biztonság mindenekelőtt.


A nagyobb biztonság érdekében - és nem utolsósorban a nagyobb pontosságú megmunkáláshoz - ajánljuk, hogy legalább a nagyobb átmérőjű szerszámokhoz használjon maróasztalt. Ez biztosítja az anyag biztonságos megvezetését - úgy, mint az alsómarónál.


NYERSANYAG: A kiváló minőségű szerszámokat kiváló minőségű alapanyagból gyártjuk - kizárólag csak minőségi acélrudakból - nem pedig öntvényekből. A kiváló minőségű és hőkezelt acél minden asztalos igényét kielégíti.


ESZTERGÁLÁS: Az első művelet a CNC esztergálás. A nagy pontosságú megmunkálás biztosítja a szerszám pontos kiegyensúlyozását. Ennél a műveletnél készítjük el a központosító furatot is, amely a következő műveleteknél biztosítja a pontos befogást.


MARÁS: Az alakesztergálás után CNC gépen kimarjuk a vágólapka helyét. A CNC gép alkalmazása biztosítja az alak- és méretpontosságot.

FORRASZTÁS: Az SK lapkák beforrasztásához indukciós hevítést alkalmazunk - mivel ennél könnyedén tudjuk ellenőrizni a hőmérsékletet. Forrasztóanyagként ezüstöt használunk - mert az ezüst alacsony olvadáspontja nem károsítja sem a szerszám anyagát, sem a lapkát. Ezzel biztosítjuk a professzionális felhasználásra készülő HC szerszámaink szilárdságát. A forrasztás után normalizálást végzünk, a keményforrasztás után keletkezett feszültségek oldásához.


FESTÉS: A HC szerszámokat speciális festékkel vonjuk be, amely növelt hőállósággal, és nem tapadó felülettel rendelkezik. Ez a festék rendkívül jól tapad a felülethez, és nagyon sima bevonatot képez.

KÖSZÖRÜLÉS

KÉSZ SZERSZÁM
A lapka és a foghézag kialakítása olyan, hogy elegendő helyet biztosítson a forgács gyors eltávolításának a vágás helyéről - ez megakadályozza a szerszám leblokkolását, valamint a forgács beégését.A lapka élének kiállása a vágandó átmérőtől függően kb. 1,0 - 1,1 mm. A szerszám konstrukciója védett a visszacsapódás ellen.


A megfelelően megválasztott homlokszög
garantálja a tiszta és éles vágást, a jól megválasztott hátszög pedig a szerszám könnyű futását. Az egyenes marókhoz nagyobb hátszöget alkalmazunk, amivel élesebb szerszámot tudunk létrehozni.PARAMÉTEREK: D=szerszám névleges átmérője, d=befogási átmérő (szár), L=él hossza, R=rádiusz, B=csapágyátmérő, H=él túlnyúlása a csapágyon.

 
Termékek megjelenítéseTermékek megjelenítése