Kategória

Száras marók

GAZDAG TERMÉKVÁLASZTÉK A LEGKEDVEZŐBB ÁRÉRT Többet

A HC marók minősége egyértelmű - ezért hároméves garanciával biztosítjuk a beruházása megtérülését.
A gyártóval való közvetlen kapcsolat következtében nagyon kedvező árakat tudunk biztosítani Önnek - sok szerszám már kb. 200 Kč-ért megvásárolható.
Sok szerszámra érvényes a szervizprogramunk, amely lehetővé teszi, hogy az elkopott vagy megsérült szerszámokat nagyon kedvező áron újra lehessen cserélni (újat adunk - nem felújított szerszámot!).

Átszámoló tábla

A szerszámtest kialakítása olyan, hogy védve van visszacsapódás ellen - a biztonság mindenekelőtt.


A nagyobb biztonság érdekében - és nem utolsósorban a nagyobb pontosságú megmunkáláshoz - ajánljuk, hogy legalább a nagyobb átmérőjű szerszámokhoz használjon maróasztalt. Ez biztosítja az anyag biztonságos megvezetését - úgy, mint az alsómarónál.

NYERSANYAG: A kiváló minőségű szerszámokat kiváló minőségű alapanyagból gyártjuk - kizárólag csak minőségi acélrudakból - nem pedig öntvényekből. A kiváló minőségű és hőkezelt acél minden asztalos igényét kielégíti.

ESZTERGÁLÁS: Az első művelet a CNC esztergálás. A nagy pontosságú megmunkálás biztosítja a szerszám pontos kiegyensúlyozását. Ennél a műveletnél készítjük el a központosító furatot is, amely a következő műveleteknél biztosítja a pontos befogást.

MARÁS: Az alakesztergálás után CNC gépen kimarjuk a vágólapka helyét. A CNC gép alkalmazása biztosítja az alak- és méretpontosságot.

FORRASZTÁS: Az SK lapkák beforrasztásához indukciós hevítést alkalmazunk - mivel ennél könnyedén tudjuk ellenőrizni a hőmérsékletet. Forrasztóanyagként ezüstöt használunk - mert az ezüst alacsony olvadáspontja nem károsítja sem a szerszám anyagát, sem a lapkát. Ezzel biztosítjuk a professzionális felhasználásra készülő HC szerszámaink szilárdságát. A forrasztás után normalizálást végzünk, a keményforrasztás után keletkezett feszültségek oldásához.

FESTÉS: A HC szerszámokat speciális festékkel vonjuk be, amely növelt hőállósággal, és nem tapadó felülettel rendelkezik. Ez a festék rendkívül jól tapad a felülethez, és nagyon sima bevonatot képez.

KÖSZÖRÜLÉS

KÉSZ SZERSZÁM


A lapka és a foghézag kialakítása olyan, hogy elegendő helyet biztosítson a forgács gyors eltávolításának a vágás helyéről - ez megakadályozza a szerszám leblokkolását, valamint a forgács beégését.A lapka élének kiállása a vágandó átmérőtől függően kb. 1,0 - 1,1 mm. A szerszám konstrukciója védett a visszacsapódás ellen.

A megfelelően megválasztott homlokszög garantálja a tiszta és éles vágást, a jól megválasztott hátszög pedig a szerszám könnyű futását. Az egyenes marókhoz nagyobb hátszöget alkalmazunk, amivel élesebb szerszámot tudunk létrehozni.
 

PARAMÉTEREK: D=szerszám névleges átmérője, d=befogási átmérő (szár), L=él hossza, R=rádiusz, B=csapágyátmérő, H=él túlnyúlása a csapágyon.


Ez is érdekelheti Önt


Kiválasztott termékek