Műhely, ház és kerti felszerelések.
Kosár Kosár Ft ÁFA nélkül
Ft ÁFA-val
Bejelentkezés Bejelentkezés Regisztráció Regisztráció  

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Česká republikaSlovenská republikaPolskoRumunskoSlovinskoNěmeckoVelká Británie

Megrendelés

06 1 766 4599 Vagy felhívjuk Önt: Adja meg a számát
Megrendelés
 

Újdonságok e-mailen

 

uni-max számokban

4 331 termékek
3 733 raktáron lévő termékek
177 054 raktáron elérhető termékek darabszáma
112 ügyfél vásárol most
1642 akciós termék
akciók egészen 93%
utolsó frissítés
23.1.2017 19:54:24

e-shop: on-line
 

Személyes adatok védelme

A törvényi előírások szerint bánunk a személyes adataival.

Ahhoz azonban, hogy komplex szolgáltatásokat tudjunk Önnek nyújtani, bizonyos adatait nyilván kell tartanunk. Az Ön által megadott adataokat (kapcsolat, vásárlási adatok stb.) bizalmasan kezeljük, és visszaélésekkel szemben védjük. Bizonyos adatokra a könyvelés munkák végrehajtásához, a számlák és adóbizonylatok archiválásához, illetve a banki átutatlások azonosításához van szükségünk.   Az Ön adatait a törvényi előírások szerint védjük, és csak az eladói és vevői kommunikációban fogjuk felhasználni. Ez alól csak az a fuvarózó cég lesz a kivétel, akinek a szállítási megrendelésen átadjuk azokat az adatokat, amelyek a problémamentes árukiszállításhoz szükségesek.

A jelen internetes üzlet szolgáltatásainak igénybe vételével Ön hozájárul az Ön, és a vásárlási adatainak a gyűjtéséhez és felhasználásához (az itt feltüntetett feltételek szerint). Az internetes üzletben való regisztrációval, az újdonságokról szóló értesítőlevél megküldésére vonatkozó regisztrációval, a kérdőívek kitöltésével, vagy más formájú regisztrációval együtt Ön hozzájárul ahhoz is, hogy értesítőlevelet kapjon az internetes üzletünk újdonságairól, mégpedig e-mailen, postán, telefonon, vagy más módon. Amennyiben a továbbiakban ezeket az információkat már nem igényli, akkor lemondhatja azok megküldését - az e-mail esetében például az üzenetben található eljárás szerint.

A nyomtatott katalógusunk szétküldésére olyan vevői adatbázist használunk, amelyben a rendszerünkbe bejelentkezett vevők, a korábbi kereskedelmi kapcsolatban részt vevő ügyfelek, vagy a nyilvános adatbázisokból megvásárolható cégek szerepelnek - ebben az esetben természetesen csak cégekről, és nem természetes személyekről van szó.

Amennyiben nem kívánja, hogy bármilyen módon tartsuk Önnel a kapcsolatot, vagy hogy az adatait adatbázisunkban megőrizzük, akkor a kérése alapján ebből Önt töröljük.

A nem biztonságos internetes kapcsolatok esetén nem tudjuk megakadályozni, hogy az Ön által a nyilvános hálózaton keresztül megküldött adataival valaki visszaéljen (azok illegális megszerzésével). Az érzékeny és bizalmas adatok átvitelére javasoljuk, hogy használjon biztonságos internetes oldalakat. Ez a figyelmeztetés elsősorban a hitelkártyás fizetésekre, bankkártya adatok küldésére stb. vonatkozik.

Annak ellenére, hogy minden műszaki és szervezeti intézkedést megteszünk az internetes üzletünk védelmére, fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy visszavonjuk a biztonsági garanciánkat abban az esetben, ha a szerverünk hackertámadás áldozata lesz.