06 1 766 4599 / H-P 8:00 - 17:00
0
0 Ft ÁFA-val 0 Ft ÁFA nélkül

Akkumulátoros TORQUE profi 18 V ütvefúró

AKCIÓ - PROFI FÚRÓGÉP HOBBIGÉP ÁRON Két NiMH akkumulátor az alaptartozékok között! Profi akkumulátortöltő!

Nincs raktáron
Megr. sz.: TQ1825F
A terméket már nem forgalmazzuk

Termék leírása

Profi akkumulátoros ütvefúró. Már az alaptartozékok is profi felhasználást sejtetnek, ezért a csomagolás tartalma a következő: - két NiMH típusú akkumulátor, minimális memória effektussal, és 2,5 Aó-s nagy kapacitással. - profi akkumulátortöltő. A fontos tartozékok a következők: - könnyített tokmány, rögzítéssel (jó minőségű fém szerkezet, strapabíró műanyag burkolattal). - fém hajtóműház. Optimálisan kiegyensúlyozott fúrógép, elektronikus fordulatszám szabályozással (fokozatmentes és visszacsatolásos), és automatikus fékkel. Fékezett állapotban (a főkapcsoló megnyomása nélkül) a gépet kézi csavarhúzóként lehet használni, amellyel rendkívül nagy forgatónyomatékot lehet létrehozni (akár 38 Nm-t is) a csavarok meglazításához és meghúzásához. Csavarozás: fémbe: M3 – M6 fába: Ø 2,1 – 6,8 (facsavar) falba: Ø 4 – 6 (facsavar) Fúrás: falba: 3 – 13 mm fába: 3 – 36 mm fémbe: 1,5 – 13 mm Fém koronafúró max. 34 mm. Hosszúság 260 mm, a fúrógép saját súlya 2,5 kg, a tartozékokkal a szerszámosdobozba csomagolva 6,3 kg.

Megjegyzés:

A hagyományos NiCd akkumulátorokat a használatuk, és lemerülési/töltési ciklusaik néhány hónap alatt annyira megviselik, hogy azok az eredeti kapacitásuknak csak a tört részét képesek kihasználni. Ezen kívül a NiCd akkumulátorokat formázni is kell - tehát teljesen lemeríteni és teljesen feltölteni, hogy az úgynevezett memória effektus minél kisebb mértékben jelenjen meg az akkumulátorban Az ebben a fúróban használt NiMH akkumulátornak nincsen memória effektusa, ezért az egész élettartama alatt nagy teljesítményt ad le. Továbbá a feltöltéshez nem kell megvárni az akkumulátor teljes lemerülését, azt bármikor újratöltheti. Fém kivágófűrészt egészen Ø 34 mm-ig lehet használni!

Paraméterek


Súly 6,3Kg

Legyen Ön az első, aki kérdést küld a termékhez Akkumulátoros TORQUE profi 18 V ütvefúró. Küldje meg a kérdését

Akciós ajánlatok

A sütiket azért használjuk, hogy a leheto legjobb vásárlási élményt nyújtsuk az oldalainkon. A jelen honlap használatának folytatásával engedélyezi a sütifájlok használatát. Tudjon meg többet