Műhely, ház és kerti felszerelések.
Kosár Kosár Ft ÁFA nélkül
Ft ÁFA-val
Bejelentkezés Bejelentkezés Regisztráció Regisztráció  

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Česká republikaSlovenská republikaPolskoRumunskoSlovinskoNěmeckoVelká Británie

Megrendelés

06 1 766 4599 Vagy felhívjuk Önt: Adja meg a számát
Megrendelés
 

Újdonságok e-mailen

 

uni-max számokban

4 333 termékek
3 622 raktáron lévő termékek
176 640 raktáron elérhető termékek darabszáma
62 ügyfél vásárol most
1643 akciós termék
akciók egészen 93%
utolsó frissítés
21.1.2017 22:32:22

e-shop: on-line
 

Vásárlási szabályzat

Minden, a jelen internetes üzletünk segítségével összeállított és elküldött megrendelés kötelező jellegű. A megrendelés törlése esetén a vevő köteles megtéríteni az eladó azon kárát, amelyet a megrendelés törlésével okozott neki. Az eladó elsősorban azoknál a stornózott megrendeléseknél fogja kártérítési igényeit benyújtani, ahol a vevő megrendelése alapján árut vásárolt, továbbá amikor a megrendelés stornózása előtt már bizonyíthatóan felmerültek bizonyos költségei az áru beszerzéséhez kapcsolódóan. A megrendelés megküldésével a vevő igazolja, hogy megismerkedetett az eladó általános kereskedelmi feltételeivel, továbbá a reklamációs rendjével, és elismeri ezen dokumentumok kizárólagosságát, valamint az abban szereplő rendelkezéseknek önkétesen aláveti magát, és tisztában van e rendelkezésekből kifolyó összes jogával és kötelezettségével.

A megrendelés ajánlattétel adásvételi szerződés megkötésére. Az adásvételi szerződés a megrendelt áru átvételével jön létre.

Az elektronikus megrendelés érvényességének feltétele, hogy a vevő a nyomtatványokban minden kötelező adatot kitöltsön.

Az árura vonatkozó tulajdonjog az áruátvételkor száll át a vevőre - aminek feltétele az áru ellenértékének kifizetése.

Az esetleges reklamációkra - a jelen internetes üzlet reklamációs rendjével összhangban - a Cseh Köztársaság érvényes jogrendjét kell alkalmazni.

Az eladó, a vevő írásbeli kérelme alapján köteles törölni az adatbázisából a regisztrált vevőt.

Az eladónak joga van arra, hogy visszautasítsa a megrendelést, abban az esetben, ha a vevő korábban nem teljesítette az áruátvételre, és az áru ellenértékének kifizetésére vonatkozó kötelezettségét, vagy más módon megsértette az eladó kereskedelmi feltételeit, illetve, ha fizetési késedelme áll fenn az eladóval szemben.

Az eladónak joga van visszalépni az adásvételi szerződéstől (kötelező megrendeléstől), ha annak teljesítése lehetetlenné vált - és nem tudott megállapodni a vevővel a teljesítés más módjában. Amennyiben a vevő az áru ellenértékét előre kifizette, akkor az eladó az egész vételárat, a szerződéstől való visszalépés írásbeli értesítésének kézbesítését követő legrövidebb időn belül visszautalja a vevőnek.

A unitechnic.cz s.r.o. cég nem vállal semmilyen felelősséget sem az internetes üzlete weblapjainak számítógépre való letöltése, azok esetleges rossz működése, vagy elérhetelensége miatt keletkezett károkért. Ezért az ilyen jellegű kártérítési igényeket visszautasítjuk, és azokkal nem foglalkozunk.

A kereskedelmi feltételeknek az a változata az érvényes, amely az elektronikus megrendelés elküldésének napján, az eladó internetes honlapjain megtalálható volt.