Műhely, ház és kerti felszerelések.
Kosár Kosár Ft ÁFA nélkül
Ft ÁFA-val
Bejelentkezés Bejelentkezés Regisztráció Regisztráció  

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Autótechnika

Sűrített levegő

Csiszolórend -szerek

Famegmun-kálás

Manipulációs technika

Homokfúvás

Fémmegmun -kálás

Műhelyfelsze -relések

Česká republikaSlovenská republikaPolskoRumunskoSlovinskoNěmeckoVelká Británie

Megrendelés

06 1 766 4599 Vagy felhívjuk Önt: Adja meg a számát
Megrendelés
 

Újdonságok e-mailen

 

uni-max számokban

4 333 termékek
3 622 raktáron lévő termékek
176 649 raktáron elérhető termékek darabszáma
58 ügyfél vásárol most
1643 akciós termék
akciók egészen 93%
utolsó frissítés
21.1.2017 22:38:23

e-shop: on-line
 

Vásárlási útmutató

1. Az áru kiválasztása

Az árut kiválaszthatja a katalógusból. A felső jelzéseken találja a szakterületet, a baloldali menüből pedig a konkrét kategóriát választhatja ki. A baloldali oszlop a kategóriák komplett felsorolását tartalmazza - ezek áttekintése közben a képernyő középső részén a kategóriák kivonata jelenik meg, a könnyebb tájékozódás érdekében. Ebből a nézetből a konkrét termék részletezésére vagy az adott kategóriába léphet ki. Ezzel egyidőben további érdekes információkat, ankéteket és kapcsolódó kínálatokat láthat a képernyőn.

Közvetlenül a keresett célhoz juthat, ha a kikeresési módszert választja (erre érvényes, hogy a kevesebb néha több, vagyis rövidebb szó- vagy jellánc megadásával könnyebben eljut a keresett célhoz). A keresésa weboldal áttekintése folyamán végig az ön rendelkezésére áll,és nem komplikálja bonyolult dialógus ablak - egyszerűen írja be azt, amit keres, és a rendszer megadja, hogy milyen területeken belül találta meg a megadott szóláncot.

Amennyiben a nyomtatott katalógusból keres, akkor kihasználhatja a Gyors megrendelés modult és az elektronikus katalógus átlapozása helyett csak a kiválasztott termékek megrendelési számát kell megadnia.

Amennyiben tanácstalan, akkor forduljon telefonos operátorainkhoz (a tel. számokat a kontaktus szekcióban találja), akik szívesen az ön segítségére lesznek.

2. Az áru behelyezése a bevásárlókocsiba

A kiválasztott terméket folyamatosan tegye a bevásárlókocsiba. Egy tétel behelyezése után a "vásárlás folytatása" gomb lenyomásával bezárhatja a megrendelést, vagy visszatérhet további tételek válogatásához. A kosár tartalma bármikor elérhető a képernyő bal felső sarkában.

Miközben a bevásárlókocsiba árut helyez el, információs rendszerünk ellenőrzi a kocsi állapotát és a behelyezett áru automatikusan le van foglalva az ön megrendelésének ideje alatt (a foglalás ideje korlátozott). Itt a megfelelő pillanat a tartozékok kiválasztására (amennyiben az adott termékhez van tartozék).

A bevásárlókocsi tartalma bármikor módosítható - tételeket adhat hozzá illetve kitörölheti azokat - minden alkalommal újra ellenőrizzük az áru aktuális elérhetőségét.

3. Megrendelés elküldése

A megrendelés bezárása érdekében lépjen át a bevásárlókocsiba vagy folytassa a vásárlást az utolsó kiválasztott termék hozzáadását követően. Az összes szükséges lépésen átvezeti rendszerünk. Dialógus formájában megállapítja, hogy ön regisztrálva van-e vagy sem, ha nem, akkor regisztrálja önt és a megrendelés további részén is átkalauzolja. A kalauz kiválasztja a lehetséges szállítási módokat, a küldemény tömegétől függően, és a megfelelő fizetési lehetőségeket is felkínálja. A megrendelése, annak elküldését követően automatikusan bejegyződik az információs rendszerünkbe, ön pedig e-mailben kap visszaigazolást a rendeléséről. Felhasználói nevét és jelszavát jól jegyezze meg (írja fel) - így a következő alkalommal nem kell majd újra megadnia az adatait, könnyedén leellenőrizheti megrendelése intézésének folyamatát, és nem utolsó sorban meggyorsítja a megrendelése feldolgozásának menetét.

A további lépések - az áru szállítása után - automatikusan megvalósulnak - tapasztalt munkatársaink felügyelete alatt.

Természetesen nem kell élnie az elektronikus megrendelés előnyeivel - az áru telefonon, faxon vagy személyesen is megrendelhető.