Állítható sín a MICROJIG ZEROPLAY 360 SLED vezetősínhez fecskefarkú csavarokkal

Márka: MICROJIG
Elérhetőség 2 héten belül raktáron
Kód: 6822
17 426 Ft 13 721 Ft ÁFA nélkül
Állítható sín a MICROJIG ZEROPLAY 360 SLED vezetősínhez fecskefarkú csavarokkal
Márka: MICROJIG
A ZeroPlay 360 készlet egyesíti a ZeroPlay segédvonalak használatának pontosságát és gyorsaságát a MatchFit fecskefarkú fúvókák sokoldalúságával. Gyorsan összeszerelhet egy precíziós vezetőszánt a Microjig Zeroplay vezetősínekkel. Ezek a lécek felülről illeszkednek a gérvágó nyílásokhoz, így a folyamat a lehető legegyszerűbb és pontosabb. A ZeroPlay sáv profilja kitágul, hogy elfoglalja a gérvágó nyílás mindkét szélét teljes hosszukban. Ez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen tudjon működni nulla oldalirányú játék mellett, ahogy azt egyetlen más gérvágó rúd sem tudja.
TELJES IRÁNYÍTÁS A MUNKARÉP FELÉ

Adjon hozzá MATCHFIT fecskefarkú bilincseket az anyag rögzítéséhez összetett szögek vágásakor. Például a kúpos lábakat általában mély szögben vágják, és nagyon közel kell rögzíteni a pengéhez. Nem szeretné, hogy a keze egy ilyen bemetszés közelében legyen? A Microjig fecskefarkú bilincsek rögzítik az anyagot az Ön számára, és kezeit biztonságosan távol tartják a pengétől.

Belefér a rúd a vezetőnyílásomba?
A Microjig ZeroPlay bármilyen szabványos (3/4" x 3/8") gérvágó nyílásba illeszkedik, szélessége 18,4-19,8 mm, mélysége pedig legalább 7,94 mm. A kompatibilis gérvágó fűrészek közé tartozik többek között a ShopSmith, a SawStop, a Bosch 4100, a Delta Unisaw, a Powermatic, a Rigid, a Dewalt és a General 350.

Gyorsaság és pontosság
A ZeroPlay gérvágó rúd felülről állítható, szélétől szélig teljesen kitöltve a gérvágó rést. Soha nem volt ilyen egyszerű tökéletes illeszkedést és egyenletes mozgást elérni az asztalon, nulla oldalirányú játék mellett.

360 fokos beállítás
Az egyedülálló fecskefarkú rácselrendezés lehetővé teszi az ütköző tetszőleges szögben történő beállítását, és a mellékelt MatchFit tartozékkal való rögzítését. A vágási szögtől függetlenül a szán a munkadarabot mindig párhuzamosan tartja a pengével.

Csak fa kell
A vezetőszán építése hihetetlenül egyszerű. Csak rétegelt lemezre, fecskefarkú marófejre és körülbelül egy órára van szüksége. A csomagban könnyen használható képkártyák találhatók. Alternatív megoldásként töltse le az ingyenes kézikönyvet a gyártó webhelyéről, és nézze meg saját szemével, milyen egyszerű megépíteni a világ legsokoldalúbb vezetőszánját.

Hossz: 300 mm
Szélesség: 18,4 - 19,8 mm
Magasság: 7,94 mm
Súly: 150 g
Anyaga: tartós műanyag, acél
Csomagban lévő mennyiség: 1 + tartozékok
Kategória: Szorító és rányomó eszközök
Súly: 0.15 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: