Fizetési feltételek és módok

Az áruszállítás zökkenőmentes lebonyolításához egy egész sor készpénzes, vagy átutalásos fizetési módot is ajánlunk a kiválasztott áru ellenértékének kifizetésére.

Az áruszállítások nagy része utánvéttel történik – azonban ha az árut nem kívánja készpénzzel kifizetni (például a megrendelés jelentős értéke miatt), akkor a fizetéshez más módokat is ajánlunk: on-line átutalás az eBank közvetítésével, pro-forma számla alapján előrefizetés, áruátvétel utáni fizetés számla alapján (csak kiválasztott vevők esetében) stb.

Az internetes üzletünk elfogadja a bankkártyás fizetéseket is - de ezt a fizetési módot csak az on-line vásárlások esetén javasoljuk, mivel az árukiadó raktárainkban nincsen mód a bankkártyás fizetésre - és a személyes áruátvétel esetében a bankkártyás fizetési mód csak feleslegesen megbonyolítja az árukiadást.

Tipp:Rendkívüli helyzetekben - például a pénzügyi év lezárása előtt - amikor jelentős az érdeklődés az adóalappól azonnal leírható áruk iránt, de amikor a rendkívüli érdeklődés miatt a kért áru az adott pillanatban nem elérhető a raktárunkban, ajánljuk, hogy pro-forma számla alapján előre fizesse ki az árut, mivel azoknál a vállalkozóknál, akik egyszerűsített könyvelést vezetnek, nem az áruátvétel időpontja, hanem az áru ellenértékének a kifizetése az az időpont, amikor az árut a könyvelésben vásárlásként lehet bejegyezni. Az áruszállítás a lehető legrövidebb időn belül meg fog történni.

Bejegyzés nem található...