MICROJIG GRR-RIPPER 3D GR-100 csúszó és préselő készülék

Márka: MICROJIG
Elérhetőség 2 héten belül raktáron
Kód: 6804
39 251 Ft 30 906 Ft ÁFA nélkül
MICROJIG GRR-RIPPER 3D GR-100 csúszó és préselő készülék
Márka: MICROJIG
Csúszó rögzítés asztali fűrészekhez, maróasztalokhoz, szalagfűrészekhez és asztalosmarókhoz. A GRR-RIPPER® 3D tolóblokkot úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a legprecízebb vágásokat, miközben védi a kezét. Egyetlen másik nyomóblokk sem nyújt ilyen szintű pontosságot, ellenőrzést és biztonságot. Könnyedén végezhet nehéz vágásokat, és megelőzheti a visszarúgást, mint még soha.

MAXIMÁLIS SOKOLDALÚSÁG, ARRA TERVEZVE

Asztali fűrészek
A GRR-RIPPER-t elsősorban asztali fűrészekhez tervezték. Mozgatható fűrészlapvédőként működik, és védi a kezét a fűrészlaptól a vágás során. A termék 3 irányú mozgást tesz lehetővé, melynek köszönhetően tisztább és precízebb vágást érhet el.
Maró asztalok
A GRR-RIPPER hihetetlen irányítást biztosít a munkadarab felett a maróasztalon. Legyen szó vezetőlemezről vagy szabadkézi marásról, erős markolata tartja a munkadarabot és védi a kezét a forgó fúrófejtől.
Asztalos marógépek
A Green GRR-RIP szabadalmaztatott csúszásgátló anyaga biztosítja azt a nagy tapadást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy az asztalosmarón megfelelően igazítsa és tartsa az anyagot. Erős markolatának köszönhetően az anyagot a marófejen keresztül adagolhatja anélkül, hogy túl nagy lefelé nyomást gyakorolna.
Szalagfűrészek
A GRR-RIPPER alapja és teste állandó 90 fokos szöget tart fenn. A készülék azonban oldalt is használható, ami ideális szalagfűrészen történő vágáshoz. A GRR-RIPPER végigcsúszik az asztallapon, és egyenletes nyomást fejt ki a fűrészszalagra, miközben távol tartja a kezét a fűrészlaptól. Az egyenletes nyomás a fűrészlap kisebb mozgását jelenti, ami simább vágást eredményez.

Folyamatos váltás
A két GRR-RIPPER használata lehetővé teszi a hosszú anyagok folyamatos, megállás nélküli adagolását, ami gyakorlatilag kiküszöböli az egyenetlen előtolási sebességből adódó égést és élnyomokat. A munkadarabok további köszörülés vagy gyalulás nélkül használatra készen hagyják a fűrészt.
A visszarúgás kiküszöbölése asztali fűrészeknél
Visszarúgás akkor következik be, amikor a munkadarab eltér a fűrészléctől, és beszorul a fűrészlap közé. A fűrészlap hátsó fogai elkapják a munkadarabot és veszélyes lövedékké változtatják. A visszarúgás megelőzésének egyetlen módja, ha a munkadarab feletti uralmat a vágás során végig fenntartjuk. Ebben segít a GRRIPPER.

Három elmozdulási irány
Három mozgásirány biztosítja a stabilitást és a biztonságot a munkadarab kezelése során. A lefelé irányuló nyomás sima felületen stabilizálja a munkadarabot. A kerítésre ható belső nyomás gyakorlatilag kiküszöböli a visszarúgást. Az előremenő nyomás egyenletesen mozgatja a munkadarabot a vágáson keresztül, kiküszöbölve a sorját és az élnyomokat.

A MICROJIG csúszka jellemzői
- Többfunkciós állítható csúszka
- Asztali és szalagfűrészekhez, maróasztalokhoz és marógépekhez
- Csúszásmentes gumi felület
- Speciális műanyagból készült - elnyeli az ütéseket
- Nagyon tartós
- Alkatrészek vásárolhatók
- Az USA-ban készült

Hossz: 190 mm
Szélesség: 100 mm
Magasság: 120 mm
Súly: 585 g
Anyaga: tartós műanyag
Az USA-ban készült
Csomagolásonkénti mennyiség: 1
Kategória: Szorító és rányomó eszközök
Súly: 0.59 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: