Működő százlábú BORA 2x2

Márka: BORA
Elérhetőség 2 héten belül raktáron
Kód: 230034
36 787 Ft 28 966 Ft ÁFA nélkül
Működő százlábú BORA 2x2
Márka: BORA
A BORA munkaszázlábú lehajtható munkaasztal vagy munka- és építőkecske helyettesítésére használható. Acél szerkezete elég rugalmas ahhoz, hogy elnyeli a nehéz tárgyak ütését, miközben biztosítja a hosszú távú és problémamentes működést. Igény szerint válasszon több százlábú méret közül. A barkácsolóknak szánt legkisebb 2x2-es változattól a nagy professzionális összecsukható asztalig 5x3-as konstrukciókhoz, 2725 kg maximális teherbírással. Minél nagyobb a munkaállomás, annál nagyobb a súlya.
A BORA munkaszázlábú a legrugalmasabb megoldás munkahelyére, műhelyére vagy építkezésére. Néhány másodperc alatt széthajthatja és összecsukhatja anélkül, hogy szerszámokat kellene használnia vagy bármit össze kellene szerelnie, így az egész munkahely néhány másodperc alatt készen áll. Elég sokoldalú ahhoz, hogy könnyen elhelyezhető beltéren vagy kültéren, miközben minden igényt kielégít.

A százlábúakhoz számos kiegészítő vásárolható, amelyek bővítik funkciójukat, és amelyeknek köszönhetően összecsukható munkaasztala mindig készen áll bármilyen projektre.

A csomag egy része

1x BORA százlábú
4x X-tartó
2x gyorsrögzítő
1x utazótáska

Hossza: 60 cm
Szélesség: 60 cm
Magasság: 76 cm
Terhelhetőség: 680 kg
Súly: 3,8 kg
Anyaga: acél
Összecsukható: Igen
Csomagban lévő mennyiség: 1 + tartozékok
Méretek (összecsukva): 15 x 15 x 96 cm
Kategória: Munkadarab megtámasztók
Súly: 3.8 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: