Szállítás Csehországon belül

cseh posta

A 19,90 kg-ig terjedő küldeményeket a cseh posta küldi. A Cseh Posta által feladott árukat egy csomagba kell csomagolni, mérete nem haladhatja meg a 210 cm-t (mind a 3 oldal összege), a leghosszabb oldal hossza nem haladhatja meg a 120 cm-t. A kiszállítás összegét az áruhoz mellékelt összesítő számla tartalmazza. Abban az esetben, ha rendelése nem szabványos termékeket tartalmaz, amelyeket mennyisége vagy szabálytalan alakja miatt nem tudunk Cseh Postával feladni, akkor megegyezünk Önnel egy alternatív feladási módban.

PPL - csomagküldő szolgáltatás

Alternatív megoldásként választhatja a PPL szállítmányozó szolgáltatásait, amely akár 49,5 kg súlyú küldeményt is elhoz. A PPL által feladott árukat egy téglalap alakú csomagba kell csomagolni, a leghosszabb oldal hossza maximum 120 cm lehet. Abban az esetben, ha rendelése nem szabványos termékeket tartalmaz, amelyre a mennyiség vagy a szabálytalan forma miatt nem lesz lehetőség. PPL, akkor megegyezünk Önnel egy alternatív szállítási módban.

DHL

A fenti fuvarozóknak nem szállítható nagyobb szállítmányokat a DHL Raklapszolgáltatás szállíthatja ki. Ezzel a szolgáltatással néhány kivételtől eltekintve gyakorlatilag minden szállítható. Az egyedi csomag mérete nem haladhatja meg a 2 x 2 x 3 m-t (szélesség x magasság x hossz). Az árat a megrendelés össztömege és mennyisége határozza meg.


Az expedíciót telefonon vagy e-mailben előre értesítjük. A megrendelés során, a fizetés és a szállítási kiválasztás fázisában az e-shop felajánlja vásárlóinak a szállítási árat - ez a teljes tömegtől és térfogattól függ. Ezt követően a megrendelt áruk rendelése tartalmazza a szállítást.

Bejegyzés nem található...