06 1 766 4599 / H-P 8:00 - 17:00
0
0 Ft ÁFA-val 0 Ft ÁFA nélkül

Fizetési feltételek és módok

Az áruszállítás zökkenőmentes lebonyolításához egy egész sor készpénzes, vagy átutalásos fizetési módot is ajánlunk a kiválasztott áru ellenértékének kifizetésére.

Az áruszállítások nagy része utánvéttel történik – azonban ha az árut nem kívánja készpénzzel kifizetni (például a megrendelés jelentős értéke miatt), akkor a fizetéshez más módokat is ajánlunk: on-line átutalás az eBank közvetítésével, pro-forma számla alapján előrefizetés, áruátvétel utáni fizetés számla alapján (csak kiválasztott vevők esetében) stb.

Az internetes üzletünk elfogadja a bankkártyás fizetéseket is - de ezt a fizetési módot csak az on-line vásárlások esetén javasoljuk, mivel az árukiadó raktárainkban nincsen mód a bankkártyás fizetésre - és a személyes áruátvétel esetében a bankkártyás fizetési mód csak feleslegesen megbonyolítja az árukiadást.

Tipp:Rendkívüli helyzetekben - például a pénzügyi év lezárása előtt - amikor jelentős az érdeklődés az adóalappól azonnal leírható áruk iránt, de amikor a rendkívüli érdeklődés miatt a kért áru az adott pillanatban nem elérhető a raktárunkban, ajánljuk, hogy pro-forma számla alapján előre fizesse ki az árut, mivel azoknál a vállalkozóknál, akik egyszerűsített könyvelést vezetnek, nem az áruátvétel időpontja, hanem az áru ellenértékének a kifizetése az az időpont, amikor az árut a könyvelésben vásárlásként lehet bejegyezni. Az áruszállítás a lehető legrövidebb időn belül meg fog történni.

 

Akciós ajánlatok

A sütiket azért használjuk, hogy a leheto legjobb vásárlási élményt nyújtsuk az oldalainkon. A jelen honlap használatának folytatásával engedélyezi a sütifájlok használatát. Tudjon meg többet