+420 246 066 136 / H-P 7:30 - 16:00
0
0 Ft ÁFA-val 0 Ft ÁFA nélkül

Felelősség korlátozása

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az árura vonatkozó információk a lehető legpontosabbak, és legteljesebbek legyenek, ennek ellenére bizonyos szövegek, vagy képek hibákat, pontatlanságokat, hiányosságokat tartalmazhatnak, a harmadik féltől kapott helytelen adatok nyilvánosságra hozása miatt.

Ezért a unitechnic.cz s.r.o. cég nem tud garanciát vállalni az egyes termékekről nyilvánosságra hozott információk teljességéért és pontosságáért, továbbá nem vállal semmilyen felelősséget sem az ezen információk felhasználása miatt keletkezett károkért.

Azoknál a termékeknél, amelyek helytelen adatokat tartalmaznak (beleértve az árat is), a unitechnic.cz s.r.o. cégnek joga van arra, hogy a hibás adatok felhasználásával létrehozott megrendelést - annak bármelyik szakaszában - törölje, vagy visszautasítsa. A cégünk bankszámlájára beérkezett esetleges előrefizetéseket ilyen esetekben azonnal visszautaljuk.

A termékeket a cseh piacon forgalmazzuk, ezért a termékekre a Cseh Köztársaság területén érvényes piaci és törvényi előírásokat alkalmazzuk. Az internetes üzletünk (a különböző nyelvi változatoknak köszönhetően) kedvező áruvásárlási lehetőségeket bizosítanak külföldi vevőinknek is. A unitechnic.cz s.r.o. azonban külföldre történő áruszállítás esetén nem vállal felelősséget az adott ország műszaki követelményeitől, valamint a szabadalmi jogaitól való eltérésekre.