+420 246 066 136 / H-P 7:30 - 16:00
0
0 Ft ÁFA-val 0 Ft ÁFA nélkül

Szállítás a Szlovák Köztársaságon belül

A legtöbb szállításhoz a MULTIMEX szállítási szolgáltatást használjuk. Az ügyfelet mindig csak a Szlovák Köztársaságon belüli szállítással számoljuk fel - a csehországi szállítás egy részét az unitechnic.cz sro fizeti. A szállítási idő általában 4-6 munkanap.

Alternatív megoldásként választhatja az INTIME szállítmányozó cég szolgáltatásait, amelyek akár 50 kg súlyú szállítmányt is elhoznak Önnek. Spol. Által küldött áruk Az INTIME-nak egy téglalap alakú csomagolásban kell lennie, és nem haladhatja meg a 250 cm-es méreteket (mindhárom oldal összege). Abban az esetben, ha megrendelése nem szabványos termékeket tartalmaz, amelyeket a volumen vagy a szabálytalan forma miatt nem lehet majd elküldeni a vállalatnak. INTIME, akkor egyeztetünk Önnel a feladás alternatív módjáról. A szállítási idő általában 3 munkanap.

Az expedíciót előre értesítjük telefonon vagy e-mailben. A rendelési folyamat során, a fizetés és a szállítás kiválasztásának szakaszában az e-bolt felajánlja az ügyfeleknek a szállítás árát - ez a teljes súlytól és a mennyiségtől függ. Ezután a szállítást a megrendelt áruk megrendelése tartalmazza.

 

Akciós ajánlatok

A sütiket azért használjuk, hogy a leheto legjobb vásárlási élményt nyújtsuk az oldalainkon. A jelen honlap használatának folytatásával engedélyezi a sütifájlok használatát. Tudjon meg többet