Élnezest kerünk,a telefonvonal 2024. 08.07.-ig nem lesz elérhető. A munkatarszak élvezik a szabadságot, és 2024. 12.07.-től ismét teljes mértékben az Ön rendelkezésére állnak. Megrendeléseket és e-maileket korlátozás nélkül dolgozunk fel.Köszönjuk a megertest.

Felelősség korlátozása

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az árura vonatkozó információk a lehető legpontosabbak, és legteljesebbek legyenek, ennek ellenére bizonyos szövegek, vagy képek hibákat, pontatlanságokat, hiányosságokat tartalmazhatnak, a harmadik féltől kapott helytelen adatok nyilvánosságra hozása miatt.

Ezért a unitechnic.cz s.r.o. cég nem tud garanciát vállalni az egyes termékekről nyilvánosságra hozott információk teljességéért és pontosságáért, továbbá nem vállal semmilyen felelősséget sem az ezen információk felhasználása miatt keletkezett károkért.

Azoknál a termékeknél, amelyek helytelen adatokat tartalmaznak (beleértve az árat is), a unitechnic.cz s.r.o. cégnek joga van arra, hogy a hibás adatok felhasználásával létrehozott megrendelést - annak bármelyik szakaszában - törölje, vagy visszautasítsa. A cégünk bankszámlájára beérkezett esetleges előrefizetéseket ilyen esetekben azonnal visszautaljuk.

A termékeket a cseh piacon forgalmazzuk, ezért a termékekre a Cseh Köztársaság területén érvényes piaci és törvényi előírásokat alkalmazzuk. Az internetes üzletünk (a különböző nyelvi változatoknak köszönhetően) kedvező áruvásárlási lehetőségeket bizosítanak külföldi vevőinknek is. A unitechnic.cz s.r.o. azonban külföldre történő áruszállítás esetén nem vállal felelősséget az adott ország műszaki követelményeitől, valamint a szabadalmi jogaitól való eltérésekre.

Bejegyzés nem található...