Élnezest kerünk,a telefonvonal 2024. 08.07.-ig nem lesz elérhető. A munkatarszak élvezik a szabadságot, és 2024. 12.07.-től ismét teljes mértékben az Ön rendelkezésére állnak. Megrendeléseket és e-maileket korlátozás nélkül dolgozunk fel.Köszönjuk a megertest.

Működő százlábú BORA 3x2 - emelt

Márka: BORA
Elérhetőség 3 héten belül raktáron
Kód: 3829
57 908 Ft 45 597 Ft ÁFA nélkül
Működő százlábú BORA 3x2 - emelt
Márka: BORA
A BORA munkaszázlábú lehajtható munkaasztal vagy munka- és építőkecske helyettesítésére használható. Acél szerkezete elég rugalmas ahhoz, hogy elnyeli a nehéz tárgyak ütését, miközben biztosítja a hosszú távú és problémamentes működést. Igény szerint válasszon több százlábú méret közül. A barkácsolóknak szánt legkisebb 2x2-es változattól a nagy professzionális összecsukható asztalig 5x3-as konstrukciókhoz, 2725 kg maximális teherbírással. Minél nagyobb a munkaállomás, annál nagyobb a súlya.
A BORA munkaszázlábú a legrugalmasabb megoldás munkahelyére, műhelyére vagy építkezésére. Néhány másodperc alatt széthajthatja és összecsukhatja anélkül, hogy szerszámokat kellene használnia vagy bármit össze kellene szerelnie, így az egész munkahely néhány másodperc alatt készen áll. Elég sokoldalú ahhoz, hogy könnyen elhelyezhető beltéren vagy kültéren, miközben minden igényt kielégít.

A százlábúakhoz számos kiegészítő vásárolható, amelyek bővítik funkciójukat, és amelyeknek köszönhetően összecsukható munkaasztala mindig készen áll bármilyen projektre.

A csomag egy része:

1x BORA százlábú
4x X-tartó
2x gyorsrögzítő
1x utazótáska

Hossza: 121 cm
Szélesség: 60 cm
Magasság: 91 cm
Terhelhetőség: 1130 kg
Súly: 6,3 kg
Anyaga: acél
Összecsukható: Igen
Csomagban lévő mennyiség: 1 + tartozékok
Méretek (összecsukva): 15 x 22 x 111 cm
Kategória: Munkadarab megtámasztók
Súly: 6.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: